Rendelőintézeti szakrendelések és további járóbeteg-szakellátó helyek

2024.

Rendelőintézet-vezető:

Drinóczi Anita

Rendelőintézetvezető-helyettes:

Ancsin Attila

 

A szakellátó hely feladata, tevékenysége:

A vármegyei kórház vonzáskörzetében élő járóbetegek vizsgálata, kezelése és követése. A legtöbb szakorvosi ellátás beutalóval vehető igénybe. Kérjük, a vizsgálatra hozzák magukkal beutalójukat!

Beutaló nélkül vehetők igénybe a következő szakrendelések:

  • bőrgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai, pszichiátriai és addiktológiai, fül-orr-gégészeti, szemészeti, általános sebészeti, traumatológiai, onkológiai szakellátás,
  • gondozásba vett betegek részére a bőr és nemibeteg-gondozó, a tüdőgondozó, az onkológiai gondozó, valamint kúraszerű ellátás keretében nyújtott ellátás (1997. évi LXXXIII. Törvény 17§ (2))

A szakrendelések előzetes időpont-egyeztetéssel fogadnak betegeket.

Bejelentkezés, időpontkérés:

A szakrendelésekre általában a kórház járóbeteg-irányítási rendszerén keresztül lehet időpontot kérni, hétfőtől péntekig 7:00-14:00 óra között, a következő telefonszámokon:
   06 74/501-593
   06 74/501-642
   06 74/501-649
   06 74/501-676
   06 74/501-688

Egyes szakrendelésekre az időpontfoglalás ettől eltérően történhet, ezért az időpontkérés telefonszámait a szakrendeléseknél külön is feltüntetjük.

 

A Rendelőintézetben található szakrendelések, ellátóhelyek:

A rendelési idők és az időpontfoglalás telefonszámai az egyes szakrendeléseket működtető osztály oldalán, a Járóbeteg-ellátás című bekezdésében találhatók, az alábbi linkekre kattintva.

 

További szakrendelések

A rendelési idők és az időpontfoglalás telefonszámai az egyes szakrendeléseket működtető osztály oldalán, a Járóbeteg-ellátás című bekezdésében találhatók, az alábbi linkekre kattintva.

 

A Rendelőintézet nyitvatartási idejében az itt található Ortoprofl gyógyászati segédeszköz szaküzlet is a betegek rendelkezésére áll. Tovább a szaküzlet oldalára >>>