Gyógyszertár

Ezüst Kígyó Gyógyszertár (Rendelőintézet)
A Tolna Megyei Balassa János Kórház intézeti gyógyszertárának lakossági ellátó részlege.
Telefon: +36 74/501-666

Nyitvatartás:
hétfőtől  péntekig: 08:00 – 16:00 óráig
szombat-vasárnap: ZÁRVA

Ügyeletes gyógyszertárak Szekszárdon (2024. I. félév)

„KÉRDEZZE MEG GYÓGYSZERÉSZÉT…” A szekszárdi kórház és rendelőintézetben működő Ezüst Kígyó Gyógyszertár alapítói komolyan veszik ezt a közismert mondatot.

“A 2017. februári nyitás óta elsődleges célunk egy klasszikus értelemben vett, a gyógyszerészszakmai irányelveket maximálisan szem előtt tartó, betegközpontú patika létrehozása volt. Ezt az álmunkat az elmúlt 6 évben sikeresen megvalósítottuk.

A magasabb színvonalon történő gyógyszerészi tanácsadást 2023. őszén vezettük be a szekszárdi Ezüst Kígyó Gyógyszertárban, egy plusz szakgyógyszerész teljes munkaidős foglalkoztatásával, akitől nyitvatartási idő alatt bárki személyesen, vagy előzetesen telefonon leegyeztetett időpontban kérhet tanácsot, segítséget és szakmai útmutatást problémájára. Ilyen lehet például egy otthon beadandó injekció, egy hideg inhalátor, egy asztmapipa használata, a kötszerek helyes alkalmazása, vagy a gyógyteák és gyógynövény tartalmú készítmények hatóanyagainak ismertetése.

Bátorítani szeretnénk kedves betegeinket, hogy keressenek minket akár személyesen, akár telefonon bejelentkezve, és használják ki az új szolgáltatásainkat.

AKCIÓS TERMÉKEINK  

Az akciós termékek listája  itt letölthető.