Adományok koordinálása

Tisztelt Adományozók és Támogatóink!

A támogatások átadására és átvételére a 2023. június 24. napján hatályba lépett,16/2023. (VI. 9.) BM utasítás rendelkezései szerinti szigorú szabályok vonatkoznak!

Intézményünk köszönettel fogadja a kórházi dolgozók áldozatos munkája iránti szolidaritásukat kifejező, valamint a fekvőbeteg ellátásban lévők felé a lakossági és szervezeti támogatásokat. 

Ezek kapcsán sajnos gyakran tapasztaljuk, hogy az adományozók a legnemesebb szándékkal, de előzetes értesítés nélkül kívánják bejuttatni adományaikat intézményünkbe, váratlan helyzet elé állítva ezzel a biztonsági szolgálat munkatársait és a támogatni kívánt egység felelős vezetőit. Az előzetes értesítés nélkül érkező adományokat a kórház biztonsági szolgálatának munkatársai nem engedhetik be az intézménybe!

A fent említett BM rendelet szerint, adományt kizárólag a menedzsment előzetes értesítésével, valamint az adományozási adatlap kitöltésével lehet átadni és átvenni!

Az Adatbekérő adományozáshoz 2024 dokumentum értelemszerű kitöltését követően, a lapot küldjék vissza a kommunikacio@tmkorhaz.hu e-mail címre.  

Az adomány átadására csak igazgatósági, valamint egyes esetekben a BM jóváhagyását követően kerülhet sor!

Köszönettel fogadjuk a lakosság mindenkori támogatását és az adományozókkal egyeztetve, a továbbiakban is arra törekszünk, hogy biztosítsuk a személyes adományátadás lehetőségét.

Segítő együttműködésükre a továbbiakban is számítunk!

2024-ben Intézményünkhöz érkezett adományok:

Az adományozó neve Az adomány tárgya