Pszichiátriai Osztály

Osztályvezető főorvos: Dr. Kertész Ágnes

Osztályvezető ápoló: Dálnoky Csilla Diplomás ápoló

Osztályos informatikai felelős: Gaszler Sándorné

Szakdolgozó: 16 fő

Ápolási asszisztens: 7 fő

Segédápoló: 1 fő

Általános ápoló: 3 fő

Az osztály dolgozói: Osztályunkon 16 szakápoló (HÍD és pszichiátriai szakápoló), 7 ápolási szakasszissztens, 1 segédápoló, 3 általános ápoló, 1 szociális munkás, 2 adminisztrátor, 2 gyógyfoglalkoztató szakasszisztens, 2 pszichológus – 1 pszichológusi asszisztens, 2 szakorvos, 2 rezidens orvos

Osztályos telefonszámok:

  • Osztályvezető főorvos: 512
  • Orvosi szoba (Dr. Bakekolo): 251
  • Orvosi szoba (Dr. Dömösi): 250
  • Orvosi szoba (Dr. Vendég): 191
  • Orvosi szoba (Dr. Firczák): 195
  • Orvosi ügyelet: 224
  • Osztályos általános hívószám: 06 74 /501-612

Az osztály tevékenységi köre: Az osztály feladatát képezi a megye egészén élő populáció számára nyújtandó pszichiátriai osztályos ellátás, kivizsgálásától a különböző pszicho-, pharmaco-, szocioterápián át egészen a rehabilitációig.

Az osztályon alkalmazott gyógyító módszerek vonatkozásában elkötelezett hívei vagyunk a pszichiátriai szakmai kollégium irányelvei alapján a korszerű pharmacoterápia mellett – azzal parallel folytatandó pszicho-, szocio-, illetve komplex foglalkozásterápia alkalmazásának.

A korszerű rehabilitáció terápiát jól képzett és tapasztalt paramedinális munkatársakra (pszichológusokra, pszichoterapeutákra, szociális nővérre) építve igyekszünk megvalósítani.

A közvélemény számára is ismert az egészségügy finanszírozásának elégtelensége. Ennek ellensúlyozására hoztuk létre „A Lelki Egészségünkért Alapítvány”-t, melynek 10104617-61200456-00000004 számú számlájára történő befizetéssel, vagy az Alapítvány más módon való támogatásával Ön hozzájárulhat hozzátartozója és más betegek ellátásának támogatásában. Nincs számunkra nagyobb elismerés, amikor valaki úgy kívánja kifejezni háláját, hogy támogatja azt a célt, amiért nap mint nap dolgozunk.

Lelkibeteg gondozó