A súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel, SZEPTEMBER 1-TŐL ISMÉT SZIGORÚ KORLÁTOZÁSOK LÉPNEK ÉLETBE a szekszárdi Balassa-kórházban!

Közérdekű közlemény

 

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése tájékoztatja a Lakosságot, hogy a súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme, az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése, valamint a kórház működőképességének megtartása érdekében,

2020. szeptember 1-én 6:00 órától visszavonásig
ismét szigorú korlátozások kerülnek bevezetésre az intézményben.

 

A kórház területén a fenti dátumtól TELJES LÁTOGATÁSI TILALOM lép életbe, amelyet szigorúan ellenőrzünk és betartatunk! A bent fekvő betegekkel való kapcsolattartást más úton, folyamatosan igyekszünk biztosítani.

Látogatási tilalom alatti korlátozások és a kapcsolattartási lehetőség a korábbi szabályozásnak megfelelően alakul. A legfontosabbak:

  • kivételes esetben belépési engedély az orvos igazgatáson írásban kérhető;
  • a betegeknek csomagot a kórházi biztonsági szolgálaton keresztül lehet eljuttatni.)

 

A járóbeteg-ellátást szolgáló kórházi belépési pontok (főporta épülete, Ybl Miklós utcai sátor, rendelőintézet) változatlan rendben működnek tovább. A kórházba belépni csak COVID pre-triage-t követően lehet.
Beteggel kísérő csak indokolt esetben (pl: gyermekkorú betegnél szülő) léphet be.
A mozgásukban korlátozott betegek kórházon belüli közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segítik.
Gépjárművel a kórház területére behajtani nem lehet.

 

A valamennyiünk biztonságát és a kórház folyamatos működőképességét szolgáló intézkedések betartásában továbbra is számítunk a lakosság megértő és fegyelmezett együttműködésére!