Ünnepi felajánlás a Tolna Megyei Balassa János Kórház karácsonykor is helytálló dolgozóinak

Egymillió forinttal gazdagodott a B. J. Betegápolásért Alapítvány az Alisca Bau Építőipari Zrt. jóvoltából. A cég ajándékát a járványügyben szolgálatot teljesítő kórházi dolgozók ünnepének szebbé tételére fordítják.

A Tolna Megyei Balassa János Kórház számára, az év végi ünnepnapokon is a járványellátásban szolgálatot teljesítő orvosokra, ápolókra és az ő munkájukhoz hátteret adó kórházi dolgozókra gondolva tett felajánlást az építőipari cég. A kórház munkáját segítő B.J. Betegápolásért Alapítványnak szánt összegnek köszönhetően a COVID-fertőzött betegek ápolásával, gyógyításával foglalkozó osztályok valamennyi dolgozójának igazi ünnepi menüt készíthet és szolgálhat föl a karácsonyi, szilveszteri, újévi napokban a kórház Élelmezési Osztálya.

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése ezúton mond köszönetet Korcsmár István vezérigazgató úrnak és az Alisca Bau Építőipari Zrt. munkatársainak, hogy felajánlásukkal szebbé teszik a karácsonyt az ünnepek idején is helytálló kórházi dolgozók számára.

 

Szekszárd, 2020. december 25.

Dr. Németh Csaba
főigazgató