Tájékoztatás LÁTOGATÁSI TILALOM elrendeléséről 2022. szeptember 27-től, a III. Belgyógyászati és a Hematológiai osztályon!

Tájékoztatjuk Betegeinket és a Hozzátartozókat,

hogy 2022. szeptember 27-én 16:00 órától, határozatlan ideig tartó látogatási tilalom lépett életbe a Tolna Megyei Balassa János Kórház „C” épületében található  III. BELGYÓGYÁSZATI és azzal mátrix ápolásban működő HEMATOLÓGIAI osztályán.

Rendkívüli látogatási engedély

Indokolt esetben rendkívüli látogatási engedély kérhető az Orvos Igazgatóság 0674-501-601 telefonszámán, vagy az orvosigazgatosag@tmkorhaz.hu e-mail címen. További tudnivalók a rendkívüli látogatási engedélyről honlapon ITT található általános látogatási rend 5. pontja szerint lehetséges. 

Csomagok kézbesítése

Az érintett osztályokon fekvő betegeknek szánt csomagot a hozzátartozó adhatja át az osztály személyzetének.

  • Kérjük, hogy a csomagban csak a legszükségesebbeket küldjék a betegeknek! A csomag tartalmát úgy kell összeállítani, hogy abban lehetőleg bontatlan, bolti csomagolásban legyenek a tisztasági termékek is. A csomagolás eldobható legyen!
  • A csomag NEM tartalmazhat: házi készítésű, felbontott, vagy romlandó élelmiszert, dohányterméket, szeszes italt, törékeny tárgyat, szúrásra, vágásra, valamint tűzgyújtásra alkalmas eszközt, pénzt, értéktárgyat!
  • A csomagban elhelyezett értéktárgyakért a kórház felelősséget nem vállal.
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy munkatársaink a csomagokat az átvételkor jogosultak ellenőrizni.

 

A látogatási tilalom elrendelése a betegek biztonságát szolgálja, betartásukban kérjük szíves együttműködésüket!

Az intézkedés a kórház egyéb osztályait nem érinti.

 

A szekszárdi kórház "C" épülete
A szekszárdi kórház „C” épülete