Szekszárd legszebb kertjei között a kórház parkja!

Kertészeink munkáját díjjal ismerte el a városi önkormányzat. 

 

Nagy öröm számunkra, hogy Spanyol Adrienn főkertész asszony és csapata kitartó, eredményes munkájának köszönhetően, kórházunk parkja „Tiszta, rendezett, virágos porta” díjat nyert intézményi kategóriában, Szekszárd Megyei Jogú Város környezetszépítő programjának versenyében.

A megtisztelő címmel járó oklevelet és kihelyezhető táblát intézményünk képviseletében a főkertész asszony és Pál József gazdasági igazgató úr vette át, a november 27-én megrendezett díjátadó ünnepségen.

 A városi vezetőkből és kertészeti szakemberekből álló zsűri a versenyre nevezett ingatlanok környezetének tisztaságát, rendezettségét, a kert kialakításának összhangját, az alkalmazott növénytársítások összetételét, a kerti burkolatok, kihelyezett növénytartók állapotát, a területek gyommentességét, a kerti ötleteket és a zöldhulladék kezelését figyelte. A városközpont legnagyobb zöldfelületeként számon tartott kórházi park kapcsán, a fenntartás minőségében a közelmúltban történt, jól érzékelhető, pozitív változásokat emelték ki az értékelők.

Kollektívánknak sokat jelent ez a rangos elismerés, köszönjük főkertész asszony és kertészeink áldozatos munkáját, jó és rossz időben való helytállását! A díjhoz valamennyiüknek szívből gratulálunk!