Semmelweis-nap alkalmából köszöntjük kitüntetett munkatársainkat és minden egészségügyi és egészségügyben dolgozó kollégát!

 

A 2022. évi Semmelweis-nap alkalmából, közösen megrendezett jótékonysági díjátadón köszöntötte az egészségügyi szakdolgozókat a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara. Megtiszteltetés, hogy az MTA Székházában, június 30-án megrendezett országos ünnepségen, a díjazott több mint 200 egészségügyi szakdolgozó között, a Tolna Megyei Balassa János kórház négy munkatársa is elismerést vehetett át Erdei Annától, az MTA főtitkárától és Balogh Zoltántól, a MESZK elnökétől.

Az országos díjátadón kitüntetett munkatársaink:


A képen balról jobbra:
Taklerné Kovács Erika osztályvezetőápoló-helyettes, Kökény Erika osztályvezető ápoló,
Galláné Simon Katalin csoportvezető, Császár Jutka ápoló, szakasszisztens. Fotó:tmkorhaz

 

Örömmel adunk hírt arról is, hogy a MESZK Tolna Megyei Szervezetének Szekszárdon megrendezett ünnepségén négy másik munkatársunk is szakmai elismerésben részesült:


A képen balról jobbra: Kákonyi Ferencné gazdasági nővér (Radiológiai osztály),
Dr Tumpekné Gombay Tímea audiologiai szakasszisztens (Fül-orr-gégészeti osztály), Bobályné Schlotthauer Renáta gyógytornász (Központi gyógytornász szolgálat), Poppné Heidinger Nóra műtősasszisztens(Központi sterilizáló)Fotó:tmkorhaz

 

Semmelweis-nap, vagyis a magyar egészségügy napja alkalmából a kórház vezetése köszönetét fejezi ki az intézmény minden munkatársnak elkötelezett munkájáért. Külön köszönjük azon kollégáink helytállását, akik az ünnepnapon is a betegágyak mellett teljesítenek szolgálatot. Valamennyi kollégánknak kellemes ünnepi hétvégét kívánunk!