Tájékoztató lakossági adományok fogadásáról a szekszárdi kórházban

Tisztelt Támogatóink!
Tisztelt Hozzátartozók!

Ezekben a hetekben fokozottan érzékeljük törődésüket, figyelmüket a Tolna Megyei Balassa János Kórház dolgozói iránt. Sokan küldenek számunkra gyümölcsöt, friss és tartós ételt, édességet, vagy a dolgozói komfortot szolgáló elektromos eszközöket. Ezeket a támogatásokat minden esetben köszönettel fogadjuk és amennyiben a felajánlók ezt igénylik, intézményünk mindent megtesz a támogatások közzététele érdekében is.

Annak érdekében, hogy az adományok átadása, az adományozók intézményünkbe történő bejutása és a köszönetnyilvánítás is zökkenőmentesen történjen, tisztelettel kérjük Önöket a következőkben való együttműködésre:

Adományaikat szíveskedjenek a menedzsment előzetes értesítésével eljuttatni kórházunkba! Kérjük, ez ügyben keressék az intézményvezetőt, vagy a szakági igazgatók valamelyikét, az itt látható elérhetőségeken! Az adományozókkal való kapcsolattartást és az adományok átadásának megszervezését a kórház sajtóreferense segíti.

Főigazgatóság (Dr. Németh Csaba intézményvezető):

felajanlas@tmkorhaz.hu
és
foigazgato@tmkorhaz.hu
telefon:
0674-501-600
Ápolási Igazgatóság (Pappné Kozma Krisztina ápolási igazgató): felajanlas@tmkorhaz.hu
és
apolig@tmkorhaz.hu
telefon:
0674-501-614
Gazdasági Igazgatóság (Kis Zoltán gazdasági igazgató): felajanlas@tmkorhaz.hu
és
kis.zoltan@tmkorhaz.hu
telefon:
0674-501-615
Sajtóreferens (Egléné Fekete Zsuzsa): felajanlas@tmkorhaz.hu
és
egle.zsuzsa@tmkorhaz.hu
telefon:
0630-340-6395

 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az adományátadásra csak igazgatósági jóváhagyást követően kerülhet sor. Ez nemcsak a járványügyi előírások, hanem egyéb szempontok alapján is szükséges.

Bizonyára sokak előtt ismert, hogy egy kórház esetében az elektromos készülékek üzembe helyezésénél érintésvédelmi és tűzvédelmi szempontból is nélkülözhetetlen a műszerészek közreműködése.

A friss ételek vonatkozásában az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása elengedhetetlen, ezért azok behozatalát az élelmezésvezető koordinálja.

Kórházunkat a járványellátás nemcsak közvetlen, betegágy melletti feladatként érinti, abban közvetetten, egészségügyi, illetve egyéb szakmai háttérmunkájával valamennyi dolgozónk részt vesz és legtöbbjük huzamos ideje, erőn felül teljesít. Ezért nagyobb mennyiségű adomány esetén igyekszünk azokból minél több szervezeti egységünknek juttatni.

Kérjük, az adományokról való előzetes értesítéssel segítsenek bennünket, hogy minél több munkatársunk osztozhasson a támogatásukkal kifejezett elismerésben!

Az adományozóval mindig egyeztetve, a továbbiakban is arra törekszünk, hogy a kórház jelenleg megfeszített munkát végző dolgozói közössége egyként érezhesse a felajánlások révén a lakosság feléjük áramló törődését szolidaritását.

Szíves együttműködésükre számítva, tisztelettel köszönjük mindenkori támogatásukat!

 

Dr. Németh Csaba
intézményvezető
Pappné Kozma Krisztina
ápolási igazgató
Kis Zoltán
gazdasági igazgató