Kosárnyi ajándékkal lepték meg a kórház legkisebbjeit a Tarr KSC-s lányok

Az „NB1 A” női kosárlabda bajnokság jelenleg második helyén álló Tarr KSC Szekszárd kosaras legendái látogattak el intézményünkbe, hogy a hetek óta tartó ünnepi gyűjtési akciójuk lezárásaként átnyújtsák ajándékaikat a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház újszülött részlegének.

fotó: tmkorhaz

Szabó Noémi, a Tarr KSC Szekszárd női kosárlabdacsapat szakmai és sportigazgatója, Semmelweis Ignác „az anyák megmentőjének” mellszobra előtt mondott köszönetet a kórház dolgozóinak, egész éves áldozatos munkájukért.

– Kosárlabda csapatunk évtizedek óta nagyon sokat köszönhet a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház számos osztályának, sportsérülések, valamint rehabilitáció esetén. Ezt a törődést szerettük volna most viszonozni, és idén a legapróbbakra gondolva, az Újszülött Osztályt választottuk. Játékosaink és szurkolóink összefogásából tudtunk ajándékokat hozni a babáknak-.

A Tarr KSC Szekszárd ajándékai az újszülött részlegnek. fotó: tmkorhaz

A kosaras lányok meglepetéseit Dr. Kuhajda Valéria, a Gyermekgyógyászati Osztály újszülött részlegének részlegvezető főorvosa, Dr. Fathi Khaled, a Gyermekgyógyászati Osztály főorvosa, valamint Brachamerné Széles Lívia kórházi védőnő vette át a sportolóktól.

Dr. Fathi Khaled főorvos és Szabó Noémi. fotó: tmkorhaz

 

Hajrá Tarr KSC Szekszárd! Köszönjük!