Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Új, 80 férőhelyes parkolóhely a kórház területén!

2020-06-10 @ 08:00 - 17:00

 

Lakossági tájékoztató

 

A Tolna Megyei Balassa János Kórház parkjában 2020. június 12-én 10 órakor kerül ünnepélyesen átadásra az a 80 férőhelyes, új parkoló, amelyet a dolgozói és lakossági igényeket meghallgatva, a kórházban régóta tapasztalható parkolási gondok enyhítése érdekében, saját pénzügyi forrásait felhasználva alakíttatott ki az intézmény vezetése.

A parkoló megépítése a kórházpark „F” (régi fertőző osztály) és „C” (rehabilitációs tömb) épületei közötti részen, az egykori kórházi strand területén történt, kivitelezését a Közúti Építő és Szolgáltató Kft. végezte.

Az új parkolóhelyek használatba vételével lehetőség nyílik arra, hogy a kórház épületeinek közvetlen közelében található, régebbi parkolóhelyek a későbbiekben elsősorban az adott osztályokra érkező betegek és hozzátartozóik kényelmét, az ellátóhelyek jobb megközelíthetőségét szolgálják. Jelenleg azonban, a COVID-19 járvány miatt, változatlanul szigorú beléptetési rend van érvényben az intézmény területén, így a kórházba egyelőre kizárólag az ott dolgozók hajthatnak be gépjárművel.

A kórház vezetése bízik abban, hogy az új parkolóhelyek a jövőben egyaránt jelentősen mérsékelni fogják a személygépkocsival munkába járó dolgozók és a kórházba gépjárművel érkező betegek eddig tapasztalt parkolási gondjait!

Az új parkolóhelyek használatára az intézmény „Gépjárművek behajtási rendje” szabályzatának valamennyi előírása érvényes.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy az új parkoló területén egyirányú forgalmi rend van érvényben! A parkolóba való behajtás az „F” épület felől lehetséges.

 

 

A parkoló elhagyása a „C” épület mögött, a kijárati utat jelző táblánál történik.

 

A parkoló területén kisebb munkák (parkosítás, közvilágítás szerelése) jelenleg még zajlanak, de ezek a rendeltetésszerű és zökkenőmentes használatot nem befolyásolják.

 

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kíván a szekszárdi kórház vezetése!

 

 

 

Részletek

Dátum:
2020-06-10
Időpont:
08:00 - 17:00