Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Mi világunk 2021.” – A Mezőföld Természetfotó Egyesület kiállítása a kórházigazgatóság folyosógalériáján

2022-12-15 @ 17:00 - 20:00

Meghívó kiállításmegnyitóra

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk 2022. december 15-én, csütörtökön, 17 órakor, a Mezőföld Természetfotó Egyesület kiállításának megnyitójára.

Meghívó a Mezőföld Természetfotó Egyesület "Mi világunk 2021." kiállításának 2022. december 15-ei megnyitójára
Meghívó a Mezőföld Természetfotó Egyesület „Mi világunk 2021.” kiállításának 2022. december 15-ei megnyitójára

A rendezvény helyszíne: a szekszárdi kórház igazgatósági épületének folyosógalériája. (Bejárat a kórház Wesselényi utcai portája felől.)

A megjelenteket Dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója köszönti, a kiállítást Dr. Horváth Kálmán, Tolna megye főispánja nyitja meg.

Az egyesületnek több Szekszárdon és a térség településein élő természetfotós tagja is van, köztük az egyesület elnöke, Dr. Almási István belgyógyász, infektológus, klinikai farmakológus szakorvos, a Tolna Megyei Balassa János Kórház higiéniai és IC osztályának osztályvezető főorvosa, az intézmény orvosigazgató-helyettese is.

A megnyitót követően Almási főorvos úr és az egyesület más tagjai vetítéses előadást tartanak a természetfotózás szépségeiről, nehézségeiről és kulisszatitkairól, amelyben a kiállítási anyagból terjedelmi okok miatt kimaradt, de azoknál nem kevésbé érdekes fotókat is bemutatják.

További részletek a fenti meghívón:

A kiállítás várhatóan három hónapig tekinthető meg, a Balassa János Kórház igazgatóságának nyitvatartási idejében: hétfőtől péntekig 8:00-tól 15:30 óráig.

 

 

Részletek

Dátum:
2022-12-15
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:

Szervező

Tolna Megyei Balassa János Kórház

Helyszín

Tolna Megyei Balassa János Kórház Főigazgatósága, folyosógaléria
Béri Balogh Á. u. 2.
Szekszárd, Tolna 7100 Magyarország
+ Google Térkép