Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Barangolások a gemenci szarvas nyomában”

2019-09-15 @ 14:30 - 16:00

MEGHÍVÓ dr. Almási István első önálló természetfotó kiállításának megnyitójára

 

A Tolna megyei Balassa János Kórház, valamint a Gemenc Természetvédelmi és Sportegyesület tisztelettel hívja és várja az érdeklődő közönséget

2019. szeptember 15-én vasárnap 14:30 órakor

Dr. Almási István
orvos, természetfotós
„Barangolások a gemenci szarvas nyomában „
című kiállításának megnyitójára.

A rendezvény helyszíne: a Tolna Megyei Balassa János Kórház főigazgatóságának folyosógalériája (bejárat a szülészeti tömb Wesselényi u-i portája felől, az udvarból).

Dr. Almási István belgyógyász, infektológus, klinikai farmakológus szakorvos, a Tolna Megyei Balassa János Kórház kórházhigiéniai osztályának osztályvezető főorvosa.
Elkötelezett a természet és védelme iránt. Aktív tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület helyi csoportjának, egyik állandó szervezője a kórház évente megrendezésre kerülő „Fülemülék éjszakája” programjának. Természetfotós alkotóként nemcsak a szekszárdi Gemenc TSE, hanem a dunaújvárosi székhelyű Mezőföld Természetfotó Egyesület tagja is, utóbbinak jelenleg elnöki tisztét is betölti.
A most megnyíló kiállítás jelentős állomás az életében, hiszen – bár az elmúlt években többször ért el előkelő helyezéseket az „Év természetfotósa” pályázatokon és számtalan egyesületi kiállításon szerepelt képeivel – ez élete első önálló kiállítása lesz.

Dr. Almási István természetfotós elköteleződéséről, eddigi pályafutásáról, sikereiről további információ itt található.

A rendezvényen köszöntőt mond Dr. Vidáné Dr. Szücs Mária, a Balassa János Kórház orvos igazgatója, a kiállítást megnyitja Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági kamara elnöke, szakmai értékelést mond Fodermayer Vilmos, a Gemenc Zrt. Szekszárdi Erdészetének vezetője.

További részletek a  meghívón:

A tárlat munkatársunk első önálló természetfotó kiállítása, amelynek létrejöttéhez ezúton is gratulál és további eredményes természetfotós alkotómunkát kíván a szekszárdi kórház vezetése és munkatársi közössége!

 

 

Részletek

Dátum:
2019-09-15
Időpont:
14:30 - 16:00

Szervező

Tolna Megyei Balassa János Kórház, Gemenc Természetvédelmi és Sport Egyesület

Helyszín

Tolna Megyei Balassa János Kórház
Béri Balogh. Ádám u. 5-7.
Szekszárd, Tolna 7100 Magyarország
+ Google Térkép