Menedzserszűrés

Napjainkban az emberek többsége energiáját anyagi és társadalmi helyzetének javítására fordítja. Egyre több időt töltünk munkával, és hajlamosak vagyunk erőtartalékainkat még egészségünk rovására is felhasználni.

A statisztikák szerint különösen érvényes mindez a stresszben élő, akár 10-12 órát is dolgozó és többnyire vezető beosztású szakemberekre. Egyes betegségek kialakulásának kockázata náluk magasabb az átlagosnál, érintettek lehetnek az úgynevezett menedzserbetegségek kialakulásában, de életmódjukból adódóan kevesebbet tudnak törődni egészségükkel.

orvosok

Számukra állított össze kórházunk egy olyan, térítéses, úgynevezett MENEDZSERSZŰRÉSI PROGRAMOT, amellyelvárakozási idő nélkül, előzetes időpont egyeztetés alapján, egy nap alatt elvégezzük az esetleges betegségek kiszűréséhez szükséges vizsgálatokat, illetve szükség esetén továbbiakat javasolunk, és életmódbeli tanácsokat is adunk.

A szűrőprogram megkezdése óta egyre inkább jelentkező igényeknek eleget téve októbertől külön ultrahang vizsgálatokra is (hasi-és kismedencei, pajzsmirigy, lágyrész-vizsgálatok) lehetőséget biztosítunk.

A szűrésről további információk valamint előjegyzési idők az orvos igazgatói titkárságon Madarászné László Ildikótól kaphatók a 74/501-601-es (közvetlenül hívható) telefonszámon.
Címünk:

Tolna Megyei Önkormányzat Balassa János Kórháza, 7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 5-7.

Éljen Ön is a lehetőséggel!

Áldozzon az egészségére, és jelentkezzen menedzserszűrésünkre.

Hívjon bennünket már most!

Térítésköteles eü. szolgáltatások díjai