Így kérhet információt kórházunk fertőző osztályán ápolt családtagjáról

Tisztelt Hozzátartozók! Tisztelt Partnereink!

Intézményünk kiemelten fontosnak tartja koronavírusos betegeink hozzátartozóinak korrekt és megfelelő tájékoztatását, ezért kórházunkban információs központot hozunk létre.

A biztonságos kórházi működés és a sikeres gyógykezelés érdekében, a fertőző osztályon ápolt betegekről történő informálódás és a velük való kapcsolattatás kizárólag az alábbi tudnivalók ismeretében és szabályok betartásával lehetséges.

Munkanapokon (hétfőtől–péntekig) 8:00-tól 15:00 óráig, a 06 30 018 6115 mobilszámon várjuk a kórházunkban ápolt COVID-pozitív betegek hozzátartozóinak, gondozóinak hívását. Kollégánk rögzíti az érdeklődő elérhetőségét, a beteg adatait, valamint a rokonsági fokot. Ezt követően, tájékoztatásra jogosult munkatársunk 24 órán belül vissza fogja hívni önöket.

Érdeklődésüket e-mailben is fogadjuk, a szdjarvanykorhaz@tmkorhaz.hu e-mail címen, az alábbi adatok megadásával:

  • Beteg neve, születési helye, ideje, anyja neve, lakcíme
  • Az érdeklődő telefonszáma, illetve az az email cím, amire a tájékoztatást kéri.
  • A beteggel fennálló rokonsági fok, vagy intézményi érdeklődés esetén az intézmény nevének, székhelyének megadása.

Kérjük, hogy a családból, illetve az intézményekből (szociális otthon) naponta egy alkalommal, egy személy érdeklődjön, illetve egy beteg esetében lehetőleg ugyanaz a családtag, megbízott személy tartsa a kapcsolatot kórházunkkal!

A betegek minél hatékonyabb ellátása, orvosaink, szakdolgozóink járványhelyzetre kialakított munkafolyamatainak biztosítása érdekében kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket!

 

Szekszárd, 2020.október 12.

 

                                                                            A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése

 

A tájékoztató itt letölthető